info@wellnessbysabrina.gomoons.nl | (+31) 06 422 374 47

Even voorstellen

Ik ben Sabrina Koomen, 40 jaar en woon samen met mijn partner en 2 kinderen. Het zorgen en ontzorgen heeft altijd in mij gezeten en zo is masseren denk ik altijd al een verborgen passie van mij geweest! En na zo veel jaar vond ik het tijd om daar iets mee te gaan doen. Zo ben ik opleidingen gaan volgen bij Massage opleidingen Lian Bart en La Lique Beauty en ben zeker van plan mijzelf op nog meer gebieden te ontwikkelen en het aanbod zo uitgebreid mogelijk te maken.

Graag verwelkom ik u in mijn praktijk.

De Praktijk

Meer weten? Neem nu contact met mij op!

Contact
× Whatsapp 06-42237447

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten